fbpx

Met deze handleiding kun jij ook succesvol handelen op de beurs

Denk je dat het mogelijk is om de koers van beleggingen te voorspellen?

Na het lezen van dit stappenplan kun jij trends herkennen en zo succesvol actief handelen op de beurs. De kosten (€7) heb je binnen no-time terugverdiend.

Niet tevreden? Geld terug!

Dit is wat je gaat ontdekken

  • Wat candlesticks zijn en hoe je ze kunt uitlezen
  • Hoe je trends herkent in koersgrafieken
  • Welke patronen je in de gaten moet houden
  • Wanneer je bijna zeker weet dat een koers gaat stijgen (en dus moet instappen)
  • Op welk moment je direct moet uitstappen

Word je duizelig van dit soort grafieken?

De prijs van aandelen, obligaties en grondstoffen verandert continu. Door middel van vraag en aanbod worden beleggingsproducten duurder of juist goedkoper. Die prijsveranderingen zijn verwerkt in dit soort grafieken en noem je de koers.

Na het lezen van deze handleiding weet je precies of de grafiek hierboven een goed instapmoment is… of juist niet. Dat ontdek je door middel van een technische analyse.

Wat is een technische analyse?

Technisch analyseren is het bestuderen van historische prijsveranderingen, om zo toekomstige prijsveranderingen te voorspellen.

Je kunt de technische analyse toepassen op koersbewegingen van bijvoorbeeld aandelen, valuta, grondstoffen en hefboomproducten. Eigenlijk is de technische analyse toe te passen op elk product waarbij de koers bepaald wordt door vraag en aanbod.

Een kleine greep uit de handleiding

De grafieken hieronder zeggen je waarschijnlijk weinig. Toch laten ze enkele belangrijke patronen en indicatoren zien.

Na het lezen van deze handleiding kun je die (en veel meer) patronen en indicatoren herkennen. Zodat je kunt inschatten of de koers gaat stijgen of juist dalen.

Herken jij je in deze punten?

✅ Je wil meer rendement uit je geld halen

✅  Geld verdienen op de financiële markt vind je interessant

✅  Je denkt in mogelijkheden en kansen

✅  Het stoort je dat de spaarrentes zo laag zijn

✅  Je vindt dat informatie over beleggen vaak ingewikkeld is

✅  Je bent niet bang om risico’s te nemen

✅ Maar je houdt de risico’s graag zo klein mogelijk

✅ Je wil zelf de juiste beslissingen kunnen nemen

…dan is Technische Analyse voor Beginners echt iets voor jou!

Waarom maar 7 euro?

De methode die je gaat ontdekken is veel waardevoller. Toch kun je de volledige handleiding vandaag voor slechts 7 euro bestellen.

Ik hoop namelijk dat je zó enthousiast bent, dat je ooit misschien ook wel de BeleggingsBOOST bestelt. Dat is een uitgebreide beleggingstraining van 97 euro, waarin je een lange termijn-visie maakt.

Maar dat ben je natuurlijk niet verplicht. Zie dit dus als een buitenkansje. Je ontdekt alle geheimen van een succesvolle technische analyse voor de prijs van 2 cappuccino’s.


Niet tevreden? Geld terug!

Is de technische analyse een garantie op succes?

Hoewel de technische analyse door veel professionele beleggers gebruikt wordt, is het geen garantie op succes. Niemand kan namelijk de toekomst voorspellen.

Toch kun je behoorlijk nauwkeurig inschatten wat de koers van een belegging gaat doen, als je de juiste indicatoren en patronen herkent. Maar 100% zekerheid heb je nooit.

Dat is ook helemaal niet erg! Geen enkele actieve belegger sluit namelijk alle transacties af met winst. Het is de kunst om meer transacties met winst dan met verlies te sluiten.

Kijk maar eens naar mijn laatste beleggingen…

Als het goed is, vallen 2 dingen je op.

Zie je wat ik bedoel?

  1. Ik heb meer winstgevende dan verlieslijdende posities gesloten
  2. De winsten zijn groter dan de verliezen

Zodra ik een patroon of indicator denk te herkennen, koop ik het beleggingsproduct. Zoals ik al aangaf, komt die voorspelling niet altijd uit. In dat geval sluit ik mijn positie met een relatief klein verlies.

Maar die verlieslijdende transacties worden ruimschoots gecompenseerd met de transacties waarin mijn voorspelling wél uitkwam.


Niet tevreden? Geld terug!

Het is geen hogere wiskunde

Maar je moet wel gaan oefenen! Beleggen leer je namelijk in de praktijk.

Daarom ontvang je na je bestelling toegang tot een demo-account, waarmee je de theorie kunt toepassen in de praktijk. De koersdata zijn echt, maar het geld is fictief. Je kunt dus zonder risico oefenen.

Bonus: Risico’s Reduceren

Aangezien ik mijn klanten zoveel mogelijk succes gun, ontvang je gratis het ebook Risico’s Reduceren.

Daarin ontdek je de beste methodes om je risico’s zo klein mogelijk te houden. Welke slimme trucjes gebruik je om automatisch in te grijpen bij dalende koersen? En wanneer moeten alle alarmbellen afgaan?

Dit boek komt regelrecht uit mijn duurdere training (van 97 euro). Je zult er dus ook tips in vinden die niet specifiek voor actieve beleggers zijn. Maar dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen!

Overtuigd? Laat hier even weten waar ik de ebooks naartoe mag sturen!

Wat anderen zeggen…

Ik ben natuurlijk enthousiast over deze methode, maar ik laat liever mijn klanten aan het woord.

Simpel uitgelegd, maar super uitgebreid. Op dit moment een gemiddeld rendement van ruim 7 procent! Thanks!

Thijs, Utrecht

Voor mij was het precies wat ik zocht. Ik vond de uitleg over het technisch analyseren fijn. Uitleg hoe je die koers kunt lezen en analyseren.

Gina, Tilburg

Bedankt voor deze cursus. Ik vond het een fijne training met goede, heldere uitleg en een prettige lay-out.

Rob, Amsterdam

Schrijf jij de volgende recensie? Meld je hier even aan.

Niet goed? Geld terug!

Ik wil alleen tevreden klanten. Zijn je verwachtingen niet waargemaakt? Stuur me dan binnen 30 dagen na aankoop een mailtje. Dan stort ik de 7 euro terug. Geen vragen, even goede vrienden!

De keuze is aan jou

Ik zou het geweldig vinden als ik je mag helpen om een briljante actieve belegger te worden. Maar die keuze is natuurlijk helemaal aan jou. Als je besluit om mijn handleiding niet te downloaden, dan wil ik je desondanks een heel mooie dag wensen.

Op goede resultaten en een mooi rendement!

PS: Klik hier om ‘Technische Analyse voor Beginners” te bestellen voor 7 euro en ontvang gratis het ebook “Risico’s Reduceren”