fbpx

Ontdek hoe ook jij een Briljante Belegger wordt (en dus méér uit je geld haalt)

Denk je dat het mogelijk is? Om je geld aan het werk te zetten en écht te laten groeien?

Het is mijn overtuiging dat iedereen méér uit zijn geld kan halen, zonder zorgen en stress over ingewikkelde financiële producten.

We balen allemaal van de lage spaarrentes.

Sparen levert je nu maximaal 0,25 procent rente op. (Historisch laag!) En als je bedenkt dat de inflatie jaarlijks zo’n 2 procent is… dan wordt je spaargeld dus letterlijk minder waard.

Je loopt dus niet alleen geld mis. Het kóst je geld om te sparen.

Toen ik me dat realiseerde, ben ik gaan beleggen. Ik las namelijk overal dat beleggen wél lucratief was. Dat je geld op die manier wél meer waard werd.

Mijn eerste beleggingen waren een absolute mislukking

Ik weet nog goed dat ik mijn eerste aandelen kocht. Dat was tijdens een saai hoorcollege op de School voor Journalistiek.

Helaas had ik geen idee waar ik mee bezig was 😅

Het openen van een rekening was een eitje. Net als het storten van geld op die rekening. En de aankoop was in een paar muisklikken gedaan. Maar ik had me nergens in verdiept. Ik had niet eens een strategie!

Door mijn slechte voorbereiding verkocht ik de aandelen uiteindelijk met verlies. Dat was een flinke domper. Helemaal voor een student, want die heeft ’t meestal niet zo breed.

Het frustreerde me dat andere beleggers hun vermogen wél zagen groeien

Daarom bleef ik doorzetten. Ik verdiepte me in verschillende beleggingsproducten. En las boeken over de strategieën van succesvolle beleggers.

Ik testte mijn kennis in de praktijk. Dat ging met vallen en opstaan: sommige foutjes hebben me onnodig veel geld gekost.

Na een aantal jaar werden mijn beleggingen ineens succesvol! En ik onthul zometeen het geheime ingrediënt van dat succes.

Inmiddels neemt mijn vermogen elke maand toe, dankzij mijn beleggingen. Dat mijn geld elke maand meer waard wordt, is een heerlijk gevoel.

Hier een paar rekeningen, om je een beeld te geven…

Het is mijn overtuiging dat ook jij je geld kunt laten groeien. Dat je zonder zorgen een mooi stabiel rendement opbouwt.

Na dit inzicht kregen mijn beleggingen een enorme boost

Ik ontdekte dat één simpele factor voor mij het verschil maakte: het hebben van een goede strategie. (Ik onthul verderop hoe ook jij zo’n strategie maakt.)

Opvallend genoeg hebben de meeste beginnende beleggers géén beleggingsstrategie. Ze doen maar wat!

Logisch dus dat meeste beginners niet succesvol zijn op de beurs.

Zonde! Want met de juiste strategie is beleggen een prachtige manier om…

✅  meer rendement uit je geld te halen

✅  de financiële markten beter te begrijpen

✅  een extraatje voor later op te bouwen

✅  je gekke dromen uit te laten komen

✅  te genieten van meer financiële vrijheid

Steeds meer mensen in mijn omgeving vroegen of ook zij succesvol konden beleggen. Het antwoord was ja, maar ik had geen zin om alles telkens opnieuw uit te leggen.

Daarom ontwikkelde ik de BeleggingsBOOST-methode

Al mijn kennis en ervaring stopte ik een online training. Maanden werkte ik aan dit product, dat ik de BeleggingsBOOST-methode noem.

Ik ben er behoorlijk trots op, want het voelt als een meesterwerk.

In de BeleggingsBOOST-methode onthul ik EXACT hoe je een briljante belegger wordt. Stap voor stap, in begrijpelijk taal.

Herken jij je in veel van de volgende punten?

✅ Je wil meer rendement uit je geld halen

✅ Beleggen lijkt je interessant, maar je weet niet waar je moet beginnen

✅ Je hebt nog nooit belegd of het is ooit helemaal mis gegaan

✅ Geld verdienen op de financiële markt vind je interessant

✅ Je denkt in mogelijkheden en kansen

✅ Het stoort je dat de spaarrentes zo laag zijn

✅ Je vindt dat informatie over beleggen vaak ingewikkeld is

✅ Je droomt van een extraatje voor later

✅ Je bent niet bang om risico’s te nemen

✅ Maar je houdt de risico’s graag zo klein mogelijk

✅ Je vindt dat beleggen voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn

✅ Je wil zelf de juiste beslissingen kunnen nemen

…dan is de BeleggingsBOOST-methode echt iets voor jou!

Dit is wat je niet krijgt

Ik ga je niet vertellen welke aandelen je moet kopen. Je krijgt dus geen beleggingsadvies.

Je ontvangt iets veel waardevollers

In de BeleggingsBOOST-methode ontdek je hoe je zelf de juiste beslissingen neemt. Dat is in mijn ogen veel waardevoller dan blind afgaan op de koop-adviezen van een ander.

Dt zijn de ebooks die deel uitmaken van de BeleggingsBOOST-methode:

“De Succes Strategie”

In De Succes Strategie onthul ik hoe je stap-voor-stap een stevig beleggingsplan maakt. Zodat je zorgeloos kunt handelen op de beurs.

Nadat je met dit ebook aan de slag bent gegaan, heb je een duidelijke strategie. Eentje die past bij jouw doelen en persoonlijke omstandigheden. Zoals je leeftijd en de grootte van je vermogen.

“Beter Beursbegrip”

Ook ontvang je Beter Beursbegrip, waarin ik de populairste beleggingsproducten uitleg. To the point en zonder ingewikkelde begrippen.

Na het lezen van dit ebook weet je precies hoe de financiële markten werken. En welke producten je als beginner beter links kunt laten liggen.

“Risico’s Reduceren”

In Risico’s Reduceren onthul ik de beste methodes om zo min mogelijk risico te lopen. Want beleggen brengt nu eenmaal risico’s met zich mee.

Welke slimme trucjes gebruiken actieve beleggers om automatisch in te grijpen bij dalende koersen? En wanneer moeten alle alarmbellen afgaan?

Bonus 1 (t.w.v. € 38)

Je ontvangt tijdelijk het ebook Technische Analyse voor Beginners helemaal gratis. Daarin ontdek je een populaire strategie die veel gebruikt wordt door actieve beleggers. Dit is eigenlijk een training apart, die ik in de toekomst als losse cursus ga verkopen. Aangezien het ebook pas net af is, geef ik hem korte tijd cadeau aan nieuwe leden. 

Toekomstige prijs: €38,- / vandaag gratis

Bonus 2 (t.w.v. € 38)

Daarnaast ontvang je tijdelijk het ebook Fundamentele Analyse voor Beginners cadeau. Wederom een complete cursus op zich, die ik binnenkort apart in rekening ga brengen. In dit ebook ontdek je precies hoe je een fundamentele analyse uitvoert. Dat is dé strategie waar meesterbelegger Warren Buffett bij zweert.

Toekomstige prijs: €38,- / vandaag gratis

Dit is de investering

Ik heb lang getwijfeld over de prijs die ik ga hanteren. Het maken van de BeleggingsBOOST-methode heeft me letterlijk maanden tijd gekost. En is gebaseerd op kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Een beleggingscursus op locatie kost al gauw 350 euro per dag. En aan het einde van de dag ga je waarschijnlijk met een hoofd vol nieuwe indrukken naar huis. Niet met een duidelijke strategie.

Hoewel ik er van overtuigd ben dat je met mijn training wél een briljante belegger wordt, wil ik niet de hoofdprijs vragen. Bovendien ben ik geen bankier of vermogensbeheerder… gewoon iemand die het helemaal zelf heeft uitgevogeld.

Daarom heb ik besloten om de complete BeleggingsBOOST-methode aan te bieden voor maar 17 euro.Niet tevreden? Geld terug!

Ik wil alleen tevreden klanten. Zijn je verwachtingen niet waargemaakt? Stuur me dan binnen 14 dagen na aankoop een mailtje. Dan ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Geen moeilijke vragen, even goede vrienden!

Dit zeggen eerdere deelnemers

Natuurlijk ben ik enthousiast over de cursus. Maar mijn bestaande klanten zijn dat gelukkig ook! De onderstaande reacties komen van deelnemers die de training hebben afgerond.

Simpel uitgelegd, maar super uitgebreid. Op dit moment een gemiddeld rendement van ruim 7 procent! Thanks!

Thijs, Utrecht

Voor mij was het precies wat ik zocht. De basis van het beleggen, uitgelegd voor echte beginners. Ik vond de extra uitleg over het technisch analyseren ook fijn, daar was ik persoonlijk voornamelijk naar op zoek. Uitleg hoe je die koers kunt lezen en analyseren. 

Verder was het prettig te lezen. En goede voorbeeld filmpjes. Voor mij sloot het aan bij de behoefte!

Gina, Tilburg

Pure klasse, ben nu beter voorbereid op alles wat kan meezitten of tegenvallen. 

MARC, ST GILLIS WAAS (BELGIË)

Ik twijfelde of de cursus voor mij geschikt was, omdat ik al best veel over beleggen wist. Achteraf gezien ben ik blij dat ik hem toch gevolgd heb. Er zaten namelijk veel handige tips bij en inzichten die totaal nieuw waren!

Jan-Willem, Groningen

Schrijf jij de volgende recensie? Meld je hier even aan.

Kan ik ook later beginnen?

Absoluut! Je kunt de BeleggingsBOOST-methode volgen wanneer het jou uitkomt. Ik raad je wel aan om vandaag de commitment te maken en in jezelf te investeren. De prijs gaat in de toekomst namelijk omhoog.

Is beleggen alleen geschikt voor mensen met veel vermogen?

Zeker niet. Zelfs met een klein bedrag kun je uitstekend beleggen. (Mijn eerste belegging was met 50 euro.) Hoe eerder je begint, hoe eerder je profiteert van de winst op je beleggingen. En de winst op de winst van je beleggingen…

En als ik helemaal geen verstand heb van de financiële wereld?

Dan ga je dat tijdens de BeleggingsBOOST ontwikkelen! 🙂 Maak je geen zorgen, alles wordt uitgelegd in begrijpelijk taal. Je zult straks versteld staan van je eigen kennis.

Zitten er niet veel risico’s aan beleggen?

Beleggen brengt risico’s met zich mee, maar niet elk product is even risicovol. Beginners kiezen vaak – onbewust – voor producten met veel risico. Daarom ontdek je in de training welke beleggingen veel en welke juist weinig risico kennen. Bovendien onthul ik methodes om je risico zo klein mogelijk te houden.

Dit is wat ik je gun

Een briljante belegger…

✅ zet zijn of haar geld aan het werk

✅ heeft meer rendement op het vermogen

✅ weet welke beleggingen bij hem of haar passen

✅ heeft geen stress of geldzorgen

✅ slaapt rustiger

✅ werkt aan een extraatje voor later

✅ laat het geld werken voor die mooie dromen

✅ is een betere vriend, partner, zoon, dochter, vader of moeder

✅ is gelukkiger

Klik hier om de BeleggingsBOOST-methode te ontvangen.

De keuze is aan jou

Ik zou het geweldig vinden als ik je mag helpen om een briljante belegger te worden. Maar die keuze is natuurlijk helemaal aan jou. Als je besluit om de training niet te volgen, dan wil ik je desondanks een heel mooie dag wensen.

Op goede resultaten en een mooi rendement!

PS: Klik hier als ook jij een briljante belegger wilt worden!