fbpx

Contact

Je hebt dus een vraag over de online beleggingscursus. Het zou mooi zijn als we die vraag direct voor je kunnen beantwoorden. Daarom vind je hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Klik dan onderaan de pagina op ‘Mijn vraag is niet beantwoord’. Dan gaan we alsnog supersnel met je vraag aan de slag.

Veel gestelde vragen (en de antwoorden)

Voor wie is de training geschikt?

De beleggingscursus is gemaakt voor beginners. Het niveau wordt langzaam opgebouwd, zodat iedereen begrijpt waar het over gaat. Ook als je al ervaring hebt met beleggen (of twijfelt of je goed bezig bent) is de cursus erg leerzaam. Aan het einde van de cursus gaan we namelijk echt de diepte in!

Hoe werkt de geld-terug-garantie?

Heel simpel: ben je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden, dan krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort. Ongeacht je motivatie. (Al willen we die natuurlijk graag weten, zodat we de training kunnen verbeteren.) Nadat je ons hebt gemaild, storten we binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug.

Maken er dan geen mensen misbruik van die garantie?

Vooralsnog heeft niemand zijn geld teruggevraagd. En misbruik maken van onze goede bedoelingen is natuurlijk slecht voor je karma 😉

Heb ik een computer nodig?

Nee, je kunt de cursus ook op een tablet of smartphone volgen.

Word ik heel rijk als ik deze cursus volg?

Dat kunnen we niet garanderen. Beleggen is namelijk geen manier om snel rijk te worden. We besteden tijdens de cursus veel aandacht aan (het verkleinen van) de risico’s. Op welke manier je vervolgens gaat beleggen, is geheel aan jou. Elke belegger is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar handelingen.

Word ik een briljante belegger als ik deze cursus volg?

Absoluut! We zouden de training niet gemaakt hebben als je er geen briljante belegger van zou worden. Uiteraard is je eigen inzet en oefening daarbij doorslaggevend. Na het volgen van de training beschik je in elk geval over alle handvatten om vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Mijn vraag is niet beantwoord


NuBeleggen.com is onderdeel van Publicas BV. Hieronder vind je onze bedrijfsgegevens. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak.

Postadres
Impact 2
6921 RZ Duiven
Nederland


Telefoonnummer
026 – 669 00 59

KVK-nummer
68885059