fbpx

Belangrijke informatie over je BeleggersClub-lidmaatschap

Super dat je jezelf hebt aangemeld voor de BeleggersClub. De instructies om je gratis aandeel te claimen, ontvang je elk moment per mail. We raden je aan om in de tussentijd deze pagina goed door te nemen.

Brokers willen niet dat je dit weet

Grote kans dat je ooit een rekening hebt geopend bij een online broker. (Voor de zekerheid: dat is een bank gespecialiseerd in beleggen.) Misschien heb je zelfs wel bij meerdere brokers een rekening geopend.

Dan is het je vast opgevallen hoe makkelijk dat gaat. Vaak is het openen van een rekening een fluitje van een cent. Herkenbaar, toch?

Brokers zorgen ervoor dat het openen van een rekening super eenvoudig is. Logisch. Maar veel brokers proberen één ding goed verborgen te houden.

Een voordat we verklappen wat jij van die brokers niet mag weten, moeten we een klein beetje nuance aanbrengen in dit verhaal.

Niet elke broker wil dit geheim houden

Voordat we beschuldigd worden van populisme (of smaad en laster): natuurlijk zijn er ook brokers die wél transparant zijn. Of het in elk geval niet bewust geheim proberen te houden.

“Wáár hebben jullie het in *** over?!”

We horen het je denken. Dus we zullen er niet langer omheen draaien. Veel brokers maken het openen van een beleggingsrekening super simpel, maar vertellen je niet dat het handelen op de beurs ontzettend ingewikkeld is.

Sterker nog: ze geven je het gevoel dat succesvol beleggen net zo eenvoudig is als het openen van een rekening. Terwijl de harde cijfers iets heel anders laten zien.

89% van de beleggers is niet succesvol

Je leest het goed. Tot wel 89 procent van de actieve beleggers maakt op de lange termijn verlies. En zometeen vertellen we je hoe jij bij die andere 11 procent kunt horen.

Hoe we aan dat cijfer komen? Simpel: die brokers zijn verplicht dat openbaar te maken. We hebben het hier over speciale brokers die zich richten op actieve beleggers. Ook wel speculeren of daytraden genoemd.

Die brokers zullen er alles aan doen om het registreren zo eenvoudig mogelijk te maken. Maar vertellen niet dat het overgrote deel verlies lijdt. Nouja, misschien ergens in de kleine lettertjes.

Zo kom je bij de 11% die wél succes heeft

De prijs van aandelen, obligaties en grondstoffen verandert continu. Door middel van vraag en aanbod worden beleggingsproducten duurder of juist goedkoper. Die prijsveranderingen worden weergegeven in dit soort grafieken:

De meeste beleggers hebben geen idee wat ze met de grafieken aanmoeten. Ze kopen een beleggingsproduct omdat ze er “een goed gevoel bij hebben”. En worden uiteindelijk teleurgesteld. Omdat ze bij die 89 procent horen.

Maar sommige beleggers kunnen die grafiek interpreteren. En zien direct of dit een goed instapmoment is… of juist niet. Dat doen ze door middel van een technische analyse.

Een wát-voor-analyse?!

Technisch analyseren is het bestuderen van historische prijsveranderingen, om zo toekomstige prijsveranderingen te voorspellen.

Als je weet waar je op moet letten, kun je vrij nauwkeurig inschatten hoe de koers zich in de toekomst gaat bewegen. En weet je dus of het slim is om een beleggingsproduct te kopen.

Zometeen leggen we precies uit hoe ook jij die grafieken kunt uitlezen. Om je alvast een hint te geven: alles draait om terugkerende patronen. (Zoals in de grafieken hieronder.)

Als je de patronen hierboven had herkend, wist je vooraf vrij zeker dat deze producten in waarde zouden gaan stijgen.

Dit klinkt te mooi om waar te zijn

Niemand kan de toekomst voorspellen. Toch gebruiken veel professionele beleggers de technische analyse.

Zij weten dat je behoorlijk nauwkeurig kunt inschatten wat een belegging gaat doen. Als je tenminste de juiste patronen en indicatoren herkent. Maar die professionele beleggers zijn geen waarzeggers.

100% zekerheid niet bestaat.

Dat is ook helemaal niet erg! Geen enkele actieve belegger sluit namelijk elke transactie af met winst.

Kijk maar eens naar onze laatste beleggingen

As het goed is, vallen je 2 dingen op:

Zie je wat we bedoelen?

  1. Er zijn meer winstgevende dan verlieslijdende transacties gedaan
  2. De winsten zijn groter dan de verliezen

Als wij een patroon herkennen en dus een stijgende koers verwachten, dan kopen we het beleggingsproduct. En houden het vervolgens zo lang mogelijk vast.

Komt die verwachting toch niet uit? Dan verkopen we het product met een relatief klein verlies. De verlieslijdende transacties worden gecompenseerd door de voorspellingen die wél uitkwamen.

Het is geen hogere wiskunde

Als je weet waar je op moet letten, word je steeds beter in het herkennen van de trends. Ga je steeds sneller de juiste patronen zien.

Al die patronen en trends hebben we samengevat in één praktische handleiding. Na het lezen van dat stappenplan kun jij ook trends herkennen en zo succesvol actief handelen op de beurs.

En aangezien jij je zojuist hebt aangemeld voor de BeleggersClub, krijg je eenmalig de kans om die handleiding voor een absurd laag bedrag te bestellen.

De ultieme handleiding

Het handboek Technische Analyse voor Beginners hebben we in het verleden verkocht voor 38,00 euro. En eigenlijk is de methode die je daarin gaat ontdekken véél waardevoller dan dat.

  • Wat candlesticks zijn en hoe je ze uitleest
  • Hoe je trends herkent in koersgrafieken
  • Welke patronen je in de gaten moet houden
  • Wanneer je bijna zeker weet dat een koers gaat stijgen
  • …en je dus moet instappen
  • Op welk moment je direct moet uitstappen
  • …en hoe je dat automatisch op het juiste moment doet

Wij zijn ervan overtuigd dat je na het volgen van dit stappenplan succesvol actief kunt handelen op de beurs. En zometeen vertel ik waarom we dat e-boek gratis weggeven aan onze BeleggersClub-leden.

Want alléén die handleiding gaat je niet helpen

Ik ontdekte dat één simpele factor voor mij het verschil maakte: het hebben van een goede strategie. (Ik onthul verderop hoe ook jij zo’n strategie maakt.)

Opvallend genoeg hebben de meeste beginnende beleggers géén beleggingsstrategie. Ze doen maar wat!

Logisch dus dat meeste beginners niet succesvol zijn op de beurs.

Zonde! Want met de juiste strategie is beleggen een prachtige manier om…

✅   meer rendement uit je geld te halen

✅   de financiële markten beter te begrijpen

✅   een extraatje voor later op te bouwen

✅   je gekke dromen uit te laten komen

✅   te genieten van meer financiële vrijheid

Steeds meer mensen in mijn omgeving vroegen of ook zij succesvol konden beleggen. Het antwoord was ja, maar ik had geen zin om alles telkens opnieuw uit te leggen.

Daarom ontwikkelde ik de BeleggingsBOOST-methode

Al mijn kennis en ervaring stopte ik een online training. Maanden werkte ik aan dit product, dat ik de BeleggingsBOOST-methode noem.

Ik ben er behoorlijk trots op, want het voelt als een meesterwerk. 

In de BeleggingsBOOST-methode onthul ik EXACT hoe je een briljante belegger wordt. Stap voor stap, in begrijpelijk taal.

Herken jij je in veel van de volgende punten?

✅   Je wil meer rendement uit je geld halen

✅   Beleggen lijkt je interessant, maar je weet niet waar je moet beginnen

✅   Je hebt nog nooit belegd of het is ooit helemaal mis gegaan

✅   Geld verdienen op de financiële markt vind je interessant

✅   Je denkt in mogelijkheden en kansen

✅   Het stoort je dat de spaarrentes zo laag zijn

✅   Je vindt dat informatie over beleggen vaak ingewikkeld is

✅   Je droomt van een extraatje voor later

✅   Je bent niet bang om risico’s te nemen

✅    Maar je houdt de risico’s graag zo klein mogelijk

✅   Je vindt dat beleggen voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn

✅   Je wil zelf de juiste beslissingen kunnen nemen

…dan is de BeleggingsBOOST-methode echt iets voor jou!

Dit is wat je niet krijgt

Ik ga je niet vertellen welke aandelen je moet kopen. Je krijgt dus geen beleggingsadvies.

Je ontvangt iets veel waardevollers

In de BeleggingsBOOST-methode ontdek je hoe je zelf de juiste beslissingen neemt. Dat is in mijn ogen veel waardevoller dan blind afgaan op de koop-adviezen van een ander.

Dt zijn de ebooks die deel uitmaken van de BeleggingsBOOST-methode:

“De Succes Strategie”

In De Succes Strategie onthul ik hoe je stap-voor-stap een stevig beleggingsplan maakt. Zodat je zorgeloos kunt handelen op de beurs.

Nadat je met dit ebook aan de slag bent gegaan, heb je een duidelijke strategie. Eentje die past bij jouw doelen en persoonlijke omstandigheden. Zoals je leeftijd en de grootte van je vermogen.

“Beter Beursbegrip”

Ook ontvang je Beter Beursbegrip, waarin ik de populairste beleggingsproducten uitleg. To the pointen zonder ingewikkelde begrippen.

Na het lezen van dit ebook weet je precies hoe de financiële markten werken. En welke producten je als beginner beter links kunt laten liggen.

“Risico’s Reduceren”

In Risico’s Reduceren onthul ik de beste methodes om zo min mogelijk risico te lopen. Want beleggen brengt nu eenmaal risico’s met zich mee.

Welke slimme trucjes gebruiken actieve beleggers om automatisch in te grijpen bij dalende koersen? En wanneer moeten alle alarmbellen afgaan?

Bonus 1 (t.w.v. € 38)

Je ontvangt tijdelijk het ebook Technische Analyse voor Beginners helemaal gratis. Dat is eigenlijk een training apart, die ik in de toekomst als losse cursus verkocht. Als lid van de BeleggersClub, geef ik hem korte tijd cadeau aan nieuwe leden. 

Toekomstige prijs: €38,- / vandaag gratis

Bonus 2 (t.w.v. € 38)

Daarnaast ontvang je tijdelijk het ebook Fundamentele Analyse voor Beginners cadeau. Wederom een complete cursus op zich, die ik binnenkort apart in rekening ga brengen. In dit ebook ontdek je precies hoe je een fundamentele analyse uitvoert. Dat is dé strategie waar meesterbelegger Warren Buffett bij zweert.

Toekomstige prijs: €38,- / vandaag gratis

Dit is de investering

Ik heb lang getwijfeld over de prijs die ik ga hanteren. Het maken van de BeleggingsBOOST-methode heeft me letterlijk maanden tijd gekost. En is gebaseerd op kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Een beleggingscursus op locatie kost al gauw 350 euro per dag. En aan het einde van de dag ga je waarschijnlijk met een hoofd vol nieuwe indrukken naar huis. Niet met een duidelijke strategie.

Hoewel ik er van overtuigd ben dat je met mijn training wél een briljante belegger wordt, wil ik niet de hoofdprijs vragen. Bovendien ben ik geen bankier of vermogensbeheerder… gewoon iemand die het helemaal zelf heeft uitgevogeld. 

Daarom heb ik besloten om de complete BeleggingsBOOST-methode tijdelijk aan te bieden voor maar 17 euro.Niet tevreden? Geld terug!

Ik wil alleen tevreden klanten. Zijn je verwachtingen niet waargemaakt? Stuur me dan binnen 14 dagen na aankoop een mailtje. Dan ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Geen moeilijke vragen, even goede vrienden!

Dit zeggen eerdere deelnemers

Natuurlijk ben ik enthousiast over de cursus. Maar mijn bestaande klanten zijn dat gelukkig ook! De onderstaande reacties komen van deelnemers die de training hebben afgerond.

Simpel uitgelegd, maar super uitgebreid. Op dit moment een gemiddeld rendement van ruim 7 procent! Thanks!

Thijs, Utrecht

Voor mij was het precies wat ik zocht. De basis van het beleggen, uitgelegd voor echte beginners. Ik vond de extra uitleg over het technisch analyseren ook fijn, daar was ik persoonlijk voornamelijk naar op zoek. Uitleg hoe je die koers kunt lezen en analyseren. 

Verder was het prettig te lezen. En goede voorbeeld filmpjes. Voor mij sloot het aan bij de behoefte!

Gina, Tilburg

Pure klasse, ben nu beter voorbereid op alles wat kan meezitten of tegenvallen. 

MARC, ST GILLIS WAAS (BELGIË)

Ik twijfelde of de cursus voor mij geschikt was, omdat ik al best veel over beleggen wist. Achteraf gezien ben ik blij dat ik hem toch gevolgd heb. Er zaten namelijk veel handige tips bij en inzichten die totaal nieuw waren!

Jan-Willem, Groningen

Schrijf jij de volgende recensie? Meld je hier even aan.

Kan ik ook later beginnen?

Absoluut! Je kunt de BeleggingsBOOST-methode volgen wanneer het jou uitkomt. Ik raad je wel aan om vandaag de commitment te maken en in jezelf te investeren. De prijs gaat in de toekomst namelijk omhoog.

Is beleggen alleen geschikt voor mensen met veel vermogen?

Zeker niet. Zelfs met een klein bedrag kun je uitstekend beleggen. (Mijn eerste belegging was met 50 euro.) Hoe eerder je begint, hoe eerder je profiteert van de winst op je beleggingen. En de winst op de winst van je beleggingen…

En als ik helemaal geen verstand heb van de financiële wereld?

Dan ga je dat tijdens de BeleggingsBOOST ontwikkelen! 🙂 Maak je geen zorgen, alles wordt uitgelegd in begrijpelijk taal. Je zult straks versteld staan van je eigen kennis.

Zitten er niet veel risico’s aan beleggen?

Beleggen brengt risico’s met zich mee, maar niet elk product is even risicovol. Beginners kiezen vaak – onbewust – voor producten met veel risico. Daarom ontdek je in de training welke beleggingen veel en welke juist weinig risico kennen. Bovendien onthul ik methodes om je risico zo klein mogelijk te houden.

Ik kan de training nu niet betalen…

Geen probleem. Via deze link kun je in 3 termijnen van 34 euro betalen. Je ontvangt dan wél direct toegang tot de BeleggingsBOOST-methode.

Dit is wat ik je gun

Een briljante belegger…

✅ zet zijn of haar geld aan het werk

✅ heeft meer rendement op het vermogen

✅ weet welke beleggingen bij hem of haar passen

✅ heeft geen stress of geldzorgen

✅ slaapt rustiger

✅ werkt aan een extraatje voor later

✅ laat het geld werken voor die mooie dromen

✅ is een betere vriend, partner, zoon, dochter, vader of moeder

✅ is gelukkiger

Klik hier om de BeleggingsBOOST-methode te ontvangen.

De keuze is aan jou

Ik zou het geweldig vinden als ik je mag helpen om een briljante belegger te worden. Maar die keuze is natuurlijk helemaal aan jou. Als je besluit om de training niet te volgen, dan wil ik je desondanks een heel mooie dag wensen.

Op goede resultaten en een mooi rendement!

PS: Klik hier als ook jij een briljante belegger wilt worden!