fbpx

Belangrijke informatie over je BeleggersClub-lidmaatschap

Super dat je jezelf hebt aangemeld voor de BeleggersClub. De instructies om je gratis aandeel te claimen, ontvang je elk moment per mail. We raden je aan om in de tussentijd deze pagina goed door te nemen.

Brokers willen niet dat je dit weet

Grote kans dat je ooit een rekening hebt geopend bij een online broker. (Voor de zekerheid: dat is een bank gespecialiseerd in beleggen.) Misschien heb je zelfs wel bij meerdere brokers een rekening geopend.

Dan is het je vast opgevallen hoe makkelijk dat gaat. Vaak is het openen van een rekening een fluitje van een cent. Herkenbaar, toch?

Brokers zorgen ervoor dat het openen van een rekening super eenvoudig is. Logisch. Maar veel brokers proberen één ding goed verborgen te houden.

Een voordat we verklappen wat jij van die brokers niet mag weten, moeten we een klein beetje nuance aanbrengen in dit verhaal.

Niet elke broker wil dit geheim houden

Voordat we beschuldigd worden van populisme (of smaad en laster): natuurlijk zijn er ook brokers die wél transparant zijn. Of het in elk geval niet bewust geheim proberen te houden.

“Wáár hebben jullie het in *** over?!”

We horen het je denken. Dus we zullen er niet langer omheen draaien. Veel brokers maken het openen van een beleggingsrekening super simpel, maar vertellen je niet dat het handelen op de beurs ontzettend ingewikkeld is.

Sterker nog: ze geven je het gevoel dat succesvol beleggen net zo eenvoudig is als het openen van een rekening. Terwijl de harde cijfers iets heel anders laten zien.

89% van de beleggers is niet succesvol

Je leest het goed. Tot wel 89 procent van de actieve beleggers maakt op de lange termijn verlies. En zometeen vertellen we je hoe jij bij die andere 11 procent kunt horen.

Hoe we aan dat cijfer komen? Simpel: die brokers zijn verplicht dat openbaar te maken. We hebben hier over speciale brokers die zich richten op actieve beleggers. Ook wel speculeren of daytraden genoemd.

Die brokers zullen er alles aan doen om het registreren zo eenvoudig mogelijk te maken. Maar vertellen niet dat het overgrote deel verlies lijdt. Nouja, misschien ergens in de kleine lettertjes.

Zo kom je bij de 11% die wél succes heeft

De prijs van aandelen, obligaties en grondstoffen verandert continu. Door middel van vraag en aanbod worden beleggingsproducten duurder of juist goedkoper. Die prijsveranderingen worden weergegeven in dit soort grafieken:

De meeste beleggers hebben geen idee wat ze met de grafieken aanmoeten. Ze kopen een beleggingsproduct omdat ze er “een goed gevoel bij hebben”. En worden uiteindelijk teleurgesteld. Omdat ze bij die 89 procent horen.

Maar sommige beleggers kunnen die grafiek interpreteren. En zien direct of dit een goed instapmoment is… of juist niet. Dat doen ze door middel van een technische analyse.

Een wát-voor-analyse?!

Technisch analyseren is het bestuderen van historische prijsveranderingen, om zo toekomstige prijsveranderingen te voorspellen.

Als je weet waar je op moet letten, kun je vrij nauwkeurig inschatten hoe de koers zich in de toekomst gaat bewegen. En weet je dus of het slim is om een beleggingsproduct te kopen.

Zometeen leggen we precies uit hoe ook jij die grafieken kunt uitlezen. Om je alvast een hint te geven: alles draait om terugkerende patronen. (Zoals in de grafieken hieronder.)

Als je de patronen hierboven had herkend, wist je vooraf vrij zeker dat deze producten in waarde zouden gaan stijgen.

Dit klinkt te mooi om waar te zijn

Niemand kan de toekomst voorspellen. Toch gebruiken veel professionele beleggers de technische analyse.

Zij weten dat je behoorlijk nauwkeurig kunt inschatten wat een belegging gaat doen. Als je tenminste de juiste patronen en indicatoren herkent. Maar die professionele beleggers zijn geen waarzeggers.

100% zekerheid niet bestaat.

Dat is ook helemaal niet erg! Geen enkele actieve belegger sluit namelijk elke transactie af met winst.

Kijk maar eens naar onze laatste beleggingen

As het goed is, vallen je 2 dingen op:

Zie je wat we bedoelen?

  1. Er zijn meer winstgevende dan verlieslijdende transacties gedaan
  2. De winsten zijn groter dan de verliezen

Als wij een patroon herkennen en dus een stijgende koers verwachten, dan kopen we het beleggingsproduct. En houden het vervolgens zo lang mogelijk vast.

Komt die verwachting toch niet uit? Dan verkopen we het product met een relatief klein verlies. De verlieslijdende transacties worden gecompenseerd door de voorspellingen die wél uitkwamen.

Het is geen hogere wiskunde

Als je weet waar je op moet letten, word je steeds beter in het herkennen van de trends. Ga je steeds sneller de juiste patronen zien.

Al die patronen en trends hebben we samengevat in één praktische handleiding. Na het lezen van dat stappenplan kun jij ook trends herkennen en zo succesvol actief handelen op de beurs.

En aangezien jij je zojuist hebt aangemeld voor de BeleggersClub, krijg je eenmalig de kans om die handleiding voor een absurd laag bedrag te bestellen.

De ultieme handleiding

Het handboek Technische Analyse voor Beginners hebben we in het verleden verkocht voor 38,00 euro. En eigenlijk is de methode die je daarin gaat ontdekken véél waardevoller dan dat.

Maar jij kunt het ebook vandaag downloaden voor 7 euro.

Inderdaad, voor de prijs van twee cappuccino’s ga je het volgende ontdekken:

  • Wat candlesticks zijn en hoe je ze uitleest
  • Hoe je trends herkent in koersgrafieken
  • Welke patronen je in de gaten moet houden
  • Wanneer je bijna zeker weet dat een koers gaat stijgen
  • …en je dus moet instappen
  • Op welk moment je direct moet uitstappen
  • …en hoe je dat automatisch op het juiste moment doet

Wij zijn ervan overtuigd dat je na het volgen van dit stappenplan succesvol actief kunt handelen op de beurs. De investering (7 euro) heb je binnen no-time terugverdiend.

Niet tevreden? Geld terug!

Wat anderen zeggen…

Wij zijn natuurlijk enthousiast over deze methode, maar we laten liever onze klanten aan het woord.

Simpel uitgelegd, maar super uitgebreid. Op dit moment een gemiddeld rendement van ruim 7 procent! Thanks!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Thijs, Utrecht)

Voor mij was het precies wat ik zocht. Ik vond de uitleg over het technisch analyseren fijn. Uitleg hoe je die koers kunt lezen en analyseren.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Gina, Tilburg)

Bedankt voor deze cursus. Ik vond het een fijne training met goede, heldere uitleg en een prettige lay-out.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (Rob, Amsterdam)

Schrijf jij de volgende recensie? Meld je hier even aan.

Bonus: Risico’s Reduceren

Aangezien we onze leden van de BeleggersClub zoveel mogelijk succes gunnen, ontvang je óók het ebook Risico’s Reduceren.

Daarin ontdek je de beste methodes om je risico’s zo klein mogelijk te houden. Welke slimme trucjes gebruik je om automatisch in te grijpen bij dalende koersen? En wanneer moeten alle alarmbellen afgaan?

Dit boek komt regelrecht uit onze duurdere training (van 97 euro). Je zult er dus ook tips in vinden die niet specifiek voor actieve beleggers zijn. Dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Overtuigd? Laat hier even weten waar we de ebooks naartoe mogen mailen.

Niet goed? Geld terug!

We willen alleen tevreden klanten. Zijn je verwachtingen niet waargemaakt? Stuur ons dan binnen 30 dagen na aankoop een mailtje. Dan storten we de 7 euro direct terug. Geen vragen, even goede vrienden!

De keuze is aan jou

We zouden het geweldig vinden als we je mogen helpen om een briljante actieve belegger te worden. Maar die keuze is natuurlijk helemaal aan jou. Als je besluit de handleiding niet te downloaden, dan wensen we je desondanks een heel mooie dag.

Op goede resultaten en een mooi rendement!

PS: Klik hier om ‘Technische Analyse voor Beginners” te bestellen voor 7 euro en ontvang gratis het ebook “Risico’s Reduceren”